Tijd voor de volgende stap! Je vindt je occasion bij Gert van den Berg

Zoek


Autobedrijf Gert van den Berg in Ermelo, voor in- en verkoop van occasions. Betrouwbaar en een ruim aanbod! U hebt vrijwel altijd de keuze uit ongeveer 50 occasions. Deze staan in onze showroom. Door de jaren heen hebben wij een breed netwerk van dealers om ons heen verzameld die ons voorzien van mooie gebruikte auto's. Denk aan merken als Mercedes-Benz, Opel, Audi of Ford.

Al onze occasions worden aangeboden voor een meeneemprijs. Wij werken met afleverpakketten om u te laten kiezen. Deze pakketten zijn zichtbaar onder de occasion wanneer u hem open klikt. De BOVAG garantie geldt alleen voor auto's met een prijs vanaf € 4.500,-. Deze zijn APK gekeurd (indien keuringsplichtig) en hebben een onderhoudsbeurt gehad. Bovendien krijgt u zes maanden BOVAG Garantie. Blijkt ondanks het assortiment dat de juiste auto er voor u niet bij staat, zoeken wij deze graag voor u op! Wij vinden voor u altijd uw tweedehands droomauto!

Bekijk hieronder ons aanbod gebruikte auto's.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. Wij zijn gevestigd aan de Groeneweg 25 in Ermelo. Wij helpen u graag verder.Sorteer op
123

De cijfers na  30 jaar


46.000
Reparaties

2.300
Auto's afgeleverd

3.000
Glasreparaties

5.600
Moppen getapt

63.000
Liter olie vervangen