Van onderhoudsbeurt tot APK keuring

In onze werkplaats in Ermelo voeren alle voorkomende werkzaamheden uit aan uw auto. Van onderhoudsbeurt en APK keuring tot aircoservice en schadeherstel. We beschikken over de laatste uitleesmateriaal, waar we uw auto aan kunnen koppelen. Op deze manier kunnen we een goede diagnose stellen en de storing zo snel mogelijk verhelpen.

Tevens hebben wij vakkundige monteurs in de werkplaats die op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen (op technisch gebied) in de autobranche. Onze medewerkers werken met vakmanschap en zorg aan het onderhoud van uw auto, waarbij zij gebruik maken van moderne apparatuur.

Heeft u een lampje of ruitenwisser die vervangen moet worden, of maakt u zich zorgen om een storing die de auto aangeeft, kom gerust even langs zodat we dit eventueel gelijk kunnen verhelpen. Lukt dit niet direct, dan kunnen we natuurlijk een vervolgafspraak voor u plannen.

Als het gaat om grotere reparaties, kunt u altijd gebruik maken van een leenauto. Wij overleggen altijd eerst met u voordat wij een reparatie uitvoeren.
v

De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn en een onderhoudsafspraak in te plannen. Meer informatie vindt u in onze privacy statement.
Verzenden

De cijfers na  30 jaar


46.000
Reparaties

2.300
Auto's afgeleverd

3.000
Glasreparaties

5.600
Moppen getapt

63.000
Liter olie vervangen